Fronius

Filtrează după Vezi filtrele

6 produse

Produse Fronius pentru sistemele fotovoltaice

Fronius este o compania austriaca specializata in productia de echipamente pentru sudura, roboti si incarcatoare auto si tehnologie pentru sisteme fotovoltaice.


Istoria Fronius incepe in 1945, atunci cand Gunther Fronius, saxon originar din Sibiu, a construit primul redresor auto pentru incarcarea bateriilor care  nu numai ca erau foarte scumpe, dar nici nu se gaseau in acea perioada postbelica. Valorile Fronius: inovare, calitate, expertiza si solutii personalizate


Divizia de energie solara dezvolta solutii pentru generarea, stocarea, transportul si consumul inteligent al energiei provenia din radiatiile soarelui. Produsele Fronius pentru sisteme fotovoltaice au fost dezvoltate din pasiunea pentru noile tehnologii, cercetare intensa si dragostea pentru o lume mai curata, care sa foloseasca resursele regenerabile.
Un pionier in domeniul tehnologiilor fotovoltaice, Fronius produce invertoare solare in Austria, in cadrul unui amplu program de supraveghere si control a calitatii.

  • 4500 de angajati
  • 75 de ani de experienta
  • Produse prezente in 60 de tari
  • 5800 de parteneri instalatori
  • 1200 de brevete de inventie

De ce sa alegi Fronius

Made in Austria – calitatea Fronius este produsa in Austria, productia sustenabila fiind una dintre preocuparile companiei.

Tehnologie inteligenta – invertoarele de ultima generatie Fronius garanteaza utilizarea eficienta e curentului provenit de la panouri

75 de ani de experienta – dezvoltarea continua, aplicarea celor mai noi tehnologii si nivelul de specializare al angajatilor, duc mai departe revolutia energetica inceputa de fondatorul companiei

Parteneriate durabile – reteaua de parteneri, instruita si certificata, aduce tehnologia Fronius mai aproape de utilizatori.

Hai să te ajutăm!

Spune-ne cu ce informații te putem ajuta și unul din colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp!

Trimite-ne un mesaj