Huawei

Filtrează după Vezi filtrele

1 - 15 din 85 produse

  • 1/6

Huawei este un producator de dispozitive inteligente de comunicare si infrastructura pentru tehnologia informatiei si comunicarii.
Compania a fost infiintata in 1987, are aproximativ 195.000 de angajati si opereaza in 170 de tari, furnizand servicii si produse catre peste 3 miliarde de oameni de pe tot mapamondul.
Misiunea companiei este sa faca digitalizarea accesibila fiecarei persoane de pe glob, iar pentru atingerea acestui tel a investit, numai in ultimul deceniu, peste 100 miliarde de dolari, angajand mai mult de jumatate dintre angajatii companiei in sectorul R&D.

Huawei a inregistrat pana in 2021 peste 110.000 de brevete de inventie si patente.

 

Gama de produse HUAWEI

De ce HUAWEI

Divizia de echipamente pentru sisteme solare intergreaza cea mai noua tehnologie digitala si internet cu tehnologia de conversie a energiei fotovoltaice. Huawei optimizeaza functionarea generatoarelor de energie solara, asigura stocarea energiei si ofera sistemele de management a energiei provenite de la soare.

Utilizand inteligenta artificiala si solutiile cloud, produsele HUAWEI incorporeaza cele mai noi tehnologii ale informatiei si comunicarii. Aceste tehnologii sunt integrate cu sisteme fotovoltaice de generare optima a energiei, pentru obtinerea unor niveluri de eficienta mai mari, intr-un mod sigur si fiabil. Solutiile de operare si monitorizare inteligente sunt garantia pentru un viitor in care soarele va deveni principala sursa de energie.

Invertoarele Huawei, sistemele de monitorizare si control si solutiile de stocare cresc randamentul sistemului fotovoltaic.

Hai să te ajutăm!

Spune-ne cu ce informații te putem ajuta și unul din colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp!

Trimite-ne un mesaj