Qcells

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

Hanwha QCells este unul dintre cei mai mari producatori de panouri fotovoltaice, recunoscut pentru calitatea si eficienta superioara a celulelor si modulelor.
Compania are sedii in Coreea de Sud (conducerea executiva) si Germania (dezvoltare tehnologica si cercetare) si face parte din grupul Hanwha, companie implicata in industria aeronautica, chimica, constructii si energie solara, evaluata la peste 150 miliarde dolari.

Bloomberg evalueaza compania Qcells cu calificativul Tier 1, care se refera la stabilitatea financiara, respectiv capacitatea financiara a companiei de a investi in cercetare si dezvoltare.
 
QCells garanteaza calitatea si eficienta pe termen lung a panourilor solare fotovoltaice, in toate conditiile meteo. Panourile fotovoltaice QCells au fost certificate cu o sarcina de vant de pana la 4000 Pa si o sarcina de zapada de 5000 Pa - pentru fiabilitate maxima indiferent de conditiile meteorologice.

QCells supune panourile solare fotovoltaice la teste extrem de stricte, mai dure si mai dificile decat cele standard pentru a simula utilizarea in conditii extreme. Testele sunt realizate de catre cele mai prestigioase institute independente precum VDE sau Institutul Fraunhafer. Dovada activitatii sustinute in domeniul cercetarii si inovarii, puse in slujba imbunatatirii calitatii si fiabilitatii panourilor QCells, este numarul mare de premii si distinctii obtinute de-a lungul timpului.

Performanta si fiabilitate

Activitatea de cercetare și dezvoltare tehnologică se desfășoară în Germania, iar produsele QCells sunt testate temeinic pentru a îndeplini toate criteriile celui mai complex program de certificare al institutului independent TUV Rheinland.
Reprezentanții TUV Rheinland realizează lunar testarea unor eșantioane din toate fabricile grupului.

Tehnologia Q.ANTUM Duo Z

Această metodă realizează separarea celulelor DUO prin interconectarea fără spații între ele, asigurând o producție de energie mai mare în condiții de utilizare reale.
Tehnologia Q.ANTUM DUO Z  crește puterea nominală și îmbunatățește fiabilitatea modulelor, garantând randamentul pe termen lung prin funcțiile AntiPID, Anti leTID și Hot-Spot Protect.

Celulele solare sunt laminate intre folii EVA (acetat de vinil) cu transparenta ridicata in dublu-strat si sticla cu continut redus de fier, toate asamblate pe un cadru solid, din aluminiu anodizat.

De ce sa alegi QCells

  • Eficiență crescută la 21,4% prin tehnologia Q.ANTUM DUO Z, fără spații între celule
  • Garanție de performanță 25 de ani și garanție de produs 12 ani
  • Producător evaluat TIER 1, foarte stabil financiar
  • Hot-Spot Protection – previne supraîncălzirea, reducând riscul de incendiu și asigurând același randament
  • Anti-PID – previne degradarea modulului datorata diferenței de potențial electric dintre celule
  • Anti-LID – previne degradarea datorata expunerii la soare
  • Testate în condiții de temperatură extreme -40°C ~ 85°C
  • Testate pentru vânt extrem 5400 Pa și strat gros de zăpadă 3600 Pa

Hai să te ajutăm!

Spune-ne cu ce informații te putem ajuta și unul din colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp!

Trimite-ne un mesaj