Structura de fixare la sol 12 panouri fotovoltaice Zonetec Solar ZS_MASA_PV_12 montaj vertical pe 2 randuri, insertie 1500 mm

Cod
ZS_MASA_PV_12
În stoc
3.325,00  lei
Pretul afișat conține TVA 9%
- +
Beneficii
  • GARANTIE 10 ani

  • ASISTENTA TEHNICA in toata perioada de realizare a proiectului

  • PROIECTARE sisteme fotovoltaice

Descriere

Structura de fixare la sol Zonetec Solar ZS_MASA_PV_12 permite montarea a 12 panouri fotovoltaice  pe 2 randuri verticale cu insertie 1.500 mm. Sistemele de fixare la sol Zonetec Solar sunt special concepute pentru a oferi stabilitate și durabilitate superioară parcurilor fotovoltaice. Utilizând profile zincate laminate la rece, Zonetec Solar garantează o instalare rapidă, eficientă și economică, perfect adaptabilă oricărui tip de teren. Alegeți Zonetec Solar pentru a optimiza performanța și longevitatea proiectelor dumneavoastră fotovoltaice.

Dimensiuni sitem fixare la sol panouri fotovoltaice

De ce sa alegi sistemele de fixare la sol Zonetec Solar?

  • Economisești timp și bani: structurile Zonetec Solar de fixare la sol a panourilor fotovoltaice sunt proiectate pentru o instalare rapidă și ușoară, reducând semnificativ costurile și timpul de montaj.
  • Rezistă în orice condiții: fabricate din oțel zincat de înaltă calitate (S350GD-275Z), sunt extrem de durabile și rezistente la coroziune, asigurând o durată de viață lungă chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice.
  • Performanță maximă: designul inteligent permite o circulație optimă a aerului sub panouri, crescând eficiența sistemului fotovoltaic, iar poziția ridicată de montaj ușurează oprațiile de întreținere și mentenanță.
  • Adaptabilitate: oferim o gamă variată de dimensiuni și modele, astfel încât să găsești soluția perfectă pentru orice tip de teren.
  • Sustenabilitate: oțelul zincat este 100% reciclabil, contribuind la protejarea mediului înconjurător.
  • 15 ani garantie pentru profilele zincate.

Specificații

Caracteristici
ProducatorZonetec
Regim de utilizareprofesional
AplicatiiMontarea panourilor fotovoltaice
Garantie persoane fizice (luni)180
Garantie persoane juridice (luni)180
Particularitati garantiePentru profilele zincate

Documente

Review-uri

Recenzează: Structura de fixare la sol 12 panouri fotovoltaice Zonetec Solar ZS_MASA_PV_12 montaj vertical pe 2 randuri, insertie 1500 mm