Zonetec Solar – calitatea la cel mai bun pret

Zonetec Solar este specializata in furnizarea de sisteme complete de panouri fotovoltaice cu destinatie rezidentiala, industriala si comerciala (prosumatori si producatori).

Ca divizie a societatii Partener SRL, Zonetec Solar reprezinta solutia ta pentru energie verde. Avem o experienta vasta in domeniu, incepand din 1996, si suntem mandri sa fim partenerul de incredere al peste 150.000 de clienti.

Zonetec Solar a luat nastere din dorinta de a aduce pe piata din Romania echipamente si accesorii varf de gama pentru sistemele de panouri fotovoltaice, cu garantii extinse si raport excelent calitate – pret - fiabilitate.
Ne-am dorit mereu sa fim alaturi de profesionisti, creand un pachet complex de echipamente, programe de suport, finantare si servicii destinate celor mai buni instalatori ce activeaza in domeniul sistemelor fotovoltaice.

Am mizat intotdeauna pe calitatea serviciilor si produselor pe care le-am oferit. Suntem conștienti de importanta schimbarii si suntem mereu conectati la nevoile clientilor noștri, pentru a le oferi produse si servicii la cele mai inalte standarde internationale. Ne-am dedicat fabricarii produselor sub brand propriu, dar si prin colaborarea cu cei mai importanti producatori la nivel mondial. Prin construirea de parteneriate durabile, ne propunem sa dezvoltam mereu produse si servicii noi, capabile sa raspunda celor mai exigente cerinte.

Zonetec Solar este asadar liantul intre furnizori de top, tehnologie de ultima generatie si instalatori profesionisti, dedicati unor lucrari la cele mai inalte standarde. Totodata, Zonetec Solar este o intreaga Divizie, cu specialisti aflati intr-o permanenta cautare de solutii, echipa de vanzari dedicata, echipa logistica si retea de parteneri la nivel national.

Ce-ti oferim noi prin Zonetec Solar?

Divizia de Energie Verde Zonetec Solar vine in intampinarea instalatorilor autorizati de sisteme de panouri fotovoltaice cu:

 • produse de cea mai buna calitate
 • disponibilitate imediata din stoc
 • garantia produselor
 • suport tehnic
 • consultanta si proiectare
 • solutii de finantare a lucrarilor
 • livrare pe tot teritoriul Romaniei, cu transportatori autorizati si conditii de garantare a integritatii marfii
 • avantaje comerciale.

Produse de cea mai buna calitate

Alegerea materialelor si echipamentelor din domeniul panourilor fotovoltaice se face la Zonetec Solar urmarind cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, prin comparatie cu acelasi model de panou / brand si cantitate achizitionata.
Suntem importatori directi pentru toate categoriile de produse si am ales sa lucram doar cu producatori consacrati, ce pot oferi livrare imediata si stocuri suficiente.
Instalatorii autorizati de sisteme de panouri fotovoltaice au la dispozitie:

 • panouri fotovoltaice (TIER1) de ultima generatie, cu eficienta sporita (peste 21%), grad redus de degradare in timp, la cel mai bun pret de pe piata (model/brand/cantitate achizitionata) si cu potential de eligibilitate in programele Casa Verde si ElectricUp;
 • invertoare de la producatori de top (Solax Power, Huawei, Fronius), usor de configurat, cu garantie extinsa;
 • sisteme de prindere si fixare solide, usor de montat, omologate, configurate si dimensionate personalizat (cu sistemele Zonetec ai doar 10 elemente pentru montaj pe tigla metalica, tigla ceramica si tabla cutata), cadre rezistente la vant si zapada;
 • conectori si cabluri de cea mai buna calitate.

Zonetec Solar ofera solutii tehnice complete pe piata de achizitie a sistemelor de panouri fotovoltaice, livrand o gama variata de produse, fie sub forma en-gros (panouri fotovoltaice la palet / tir), fie sub forma unor kituri fotovoltaice predefinite (cu putere cuprinsa intre 3 si 15 kW), fie sub forma sistemelor proiectate pesonalizat in functie de nevoile beneficiarilor.
De asemenea, furnizam solutii de sisteme fotovoltaice pentru toate tipurile de suprafete de montaj si echipamente complementare desfasurarii activitatii unui instalator autorizat (sisteme de ridicare, echipamente de curatare, generatoare de curent etc.).

Garantia produselor

Panourile fotovoltaice disponibile in cadrul Zonetec Solar sunt achizitionate de la producatori de top, evaluati TIER1 (sistem de clasificare al Bloomberg New Energy Finance Corporation / BNEF, menit sa certifice fiabilitatea financiara a producatorului). Garantia oferita pentru panourile solare este de 12-25 de ani, in functie de producator si modelul de panou.
Pentru invertoarele solare comercializate, garantia data de producator este de 5-20 de ani, in functie de model si furnizor.
Sistemele de fixare a panourilor fotovoltaice au o garantie de 10 ani. Utilizarea unui sistem de fixare incompatibil poate deteriora panoul solar si duce la pierderea garantiei panoului.
Conectorii utilizati pentru sistemele fotovoltaice comercializate prin Zonetec Solar sunt de tip MC4, cel mai cunoscut model, utilizat in instalatii ce depasesc 50% din capacitatea fotovoltaica cumulata la nivel mondial (circa 540 GW).
Cablurile distribuite de Zonetec Solar sunt produse de compania spaniola Top Cable, sunt compatibile cu cei mai folositi conectori si au o durata de viata de 30 de ani, fiind certificate de organisme independente din domeniu.

Suport tehnic

In cadrul Zonetec Solar exista un Departament de Suport tehnic, a carui principala grija este de a asigura asistenta si suport pentru orice problema ivita in activitatea de montaj si intretinere a sistemelor de panouri fotovoltaice.
La randul lor, producatorii cu care lucram pun la dispozitia instalatorilor autorizati specialisti ce analizeaza si identifica orice cauza a unei probleme tehnice aparute si ofera solutii pentru remedierea in cel mai scurt timp a acesteia.
Toate produsele vandute de divizia Zonetec Solar beneficiaza de servicii integrate de suport si monitorizare a reclamatiilor.
De asemenea, asiguram suport privind:

 • comisionarea invertoarelor (diferentiat intre Solax si alte marci, in functie de accesul instalatorului in platforma producatorului);
 • gestionarea garantiilor PV si echipamentelor ofertate/livrate;
 • gestionarea exploatarii in timp a echipamentelor ofertate/livrate.

Consultanta si proiectare

Daca proiectele partenerilor instalatori nu depasesc 400 kW, specialistii Zonetec Solar ii pot ajuta in mod direct sa faca proiectare si dimensionare inainte de achizitie. Consultanta pentru aceste proiecte este gratuita*.
* Asiguram proiectarea tehnica in functie de cerintele aplicatiei / beneficiarului prin indentificarea echipamentelor necesare (panouri fotovoltaice, invertoare, echipamente de comunicare, statii de stocare, statii de incarcare auto, contoare inteligente, copertine parcare, echipamente de interconectare functie de aplicatie, conectori si cabluri solare), optimizarea si pozitionarea panourilor foovoltaice functie de suprafață disponibila de montaj / locul de amplasare, optimizarea si necesarul componentelor sistemului de fixare a panourilor functie de tipul suportului / invelitorii / locului de montare a acestora astfel incat sistemul de fixare sa preia si sa asigure garantia panourilor fotovoltaice din punct de vedere al incarcarilor dinamice si statice din zona de amplasare.
Proiectul de rezistenta al cladirii in cazul sistemelor de fixare prin lestare cu balast, proiectul electric (cu protectiile aferente si conexiunile la reteaua interna de distributie si consum a energiei electrice) si dosarul de prosumator / producator trebuie realizate de proiectanti autorizati iar executia lucrarii / punerea in functiune trebuie asigurate / garantate de personal calificat (cu respectarea instructiunilor de montaj ale sistemului de fixare, ale PV si echipamentelor din sistem) si autorizat ANRE pentru retele electrice.
Daca proiectele partenerilor instalatori depasesc 400 kW (parcuri fotovoltaice incluse), acestea sunt proiecte mai complexe si presupun planificare mai ampla si includ servicii integrate de consultanta, proiectare si finantare. Suntem in stransa legatura cu mari companii de consultanta din Romania, ce lucreaza cu proiectanti, auditori, specialisti in fonduri europene si admnistreaza lucrari in domeniul energiei regenerabile, aflate in diferite stadii de evaluare / finantare / implementare. Pentru ca un instalator autorizat sa poata participa la proiecte de mari dimensiuni, sunt esentiale; experienta in domeniu, prezentarea unui portofoliu de lucrari deja executate si, mai ales, CALITATEA acestor lucrari.
Pentru fiecare lucrare de mari dimensiuni, vor avea loc in prealabil discutii, intalniri si se vor intocmi planuri de lucru, atat cu sprijinul specialistilor Zonetec Solar, cat si al partenerilor instalatori – firme de consultanta – finantatori - beneficiari.

Solutii de finantare a lucrarilor

Pentru proiectele partenerilor instalatori si beneficiarilor, se poate asigura, prin intermediul partenerilor institutii finaciare, finantarea prin diverse surse:

 • programe guvernamentale;
 • programe de tip leasing;
 • credite bancare, cu dobanzi preferentiale pe termen mediu si lung;
 • finantare nerambursabila.

Misiunea echipei Zonetec Solar este de a oferi produse de inalta calitate pentru instalatii de producere a energiei regenerabile.
De asemenea, echipa Zonetec Solar mizeaza pe incheierea unor parteneriate pe termen lung, cu profesionisti dedicati, din domeniul montajului de panouri fotovoltaice, pentru care calitatea lucrarii si satisfactia clientului sunt cele mai importante.

Cum devii partener Zonetec Solar?

Poti accesa programul nostru de finantare, garantie, achizitie si bonusare Zonetec Solar daca:

 • esti instalator autorizat in domeniul sistemelor fotovoltaice;
 • ai abilitati si experienta in montarea de sisteme fotovoltaice rezidentiale, industriale sau comerciale;
 • ai o retea de clienti/colaboratori actuali si potentiali;
 • esti deschis la solutii si idei viabile pe termen mediu si lung, atat pe partea de proiectare-dimensionare sisteme, cat si pe partea de finantare proiecte;
 • esti hotarat sa lucrezi cu produse de ultima generatie;
 • vrei sa iti construiesti propriul brand in domeniul serviciilor de montaj si service.

La Zonetec Solar, ne dorim să fim partenerul tău de încredere în energia verde.
Suntem determinați să îți oferim o gamă variată de produse și servicii pentru a-ți spori eficiența în munca ta.
Calitatea și satisfacția clienților noștri sunt principiile care stau la baza povestii noastre.

Alege Zonetec Solar si fa parte din viitorul energiei curate si sustenabile!