Kituri fotovoltaice

Filtrează după Vezi filtrele

1 - 15 din 87 produse

 • 1/6

Kituri fotovoltaice

Un kit fotovoltaic este un sistem alcatuit mai multe echipamentele si accesorii care produc, inmagazineaza si transforma curentul electric. Principalele componente ale unui sistem fotovoltaic sunt: panourile, invertorul, sistemul de fixare a panourilor, cablurile si conectorii. Pe langa acestea, sistemul fotovoltaic poate include si smartmeter, acumulatori, conexiune la internet.   

Un sistem fotovoltaic satisface necesarul propriu de consum, iar surplusul de energie generata in orele insorite poate fi inmagazinat in acumulatori pentru a fi consumat noaptea si in perioadele innorate sau poate fi injectat in reteaua nationala. 

Pe Zonetec Solar poti gasi kituri complete de panouri fotovoltaice la preturi avantajoase. Daca ai nevoie de recomandari personalizate, contacteaza-ne

Tipuri de kituri fotovoltaice

In functie de conexiunea la retea energetica nationala, sistemele fotovoltaice pot fi de tip: 

 • kituri fotovoltaice on grid - sunt acele sisteme fotovoltaice racordate la reteaua nationala de energie, care pot injecta in retea surplusul de energie si pot consuma energie din retea atunci cand productia este insuficienta;
 • kituri fotovoltaice off grid - sunt sisteme de panouri fotovoltaice independente de reteaua nationala, care stocheaza energia electrica in baterii de acumulatori pentru consum ulterior;
 • kituri fotovoltaice hibride – sunt sisteme fotovoltaice care combina proprietatile sistemelor on grid si off grid: stocheaza in acumulatori energia produsa pe timp de zi pentru a fi consumata pe timp de noapte sau in zilele fara soare si livreaza si in retea excedentul de energie electrica.

Oricare din aceste tipuri de sisteme fotovoltaice poate furniza curent monofazat sau trifazat.   

Ce contine un kit fotovoltaic

Un kit fotovoltaic este un sistem complex alcatuit din urmatoarele elemente:

In functie de puterea sistemului, poti opta pentru kituri fotovoltaice de mici dimensiuni, cu 7 sau 14 panouri sau pentru unele mai mari, formate din 24 de panouri fotovoltaice. Pentru buna functionarea a sistemului fotovoltaic toate aceste echipamente trebuie sa fie alese si montate corect si trebuie sa fie compatibile intre ele. Pentru montajul la inaltime se poate utiliza un sistem de ridicare de tip lift sau elevator de panouri fotovoltaice.

Caracteristicile unui kit fotovoltaic

Principalele caracteristici ale unui kit fotovoltaic sunt:

 • puterea nominala a kitului fotovoltaic;
 • numarul, puterea, dimensiunile si dispunerea panourilor fotovoltaice;
 • sistemul de fixare a panourilor solare;
 • puterea nominala si tipul invertorului;
 • numarul de MPPT-uri ale invertorului
 • tensiunea de pornire a invertorului;
 • tipul cablurilor solare;
 • conectorii;
 • garantia fiecarui component al sistmeului fotovoltaic.

Gama de kituri fotovoltaice complete de pe Zonetec Solar

Descopera gama noastra de kituri fotovoltaice complete, potrivite pentru orice necesitate de alimentare cu energie regenerabila. Indiferent ca vizezi un kit panouri fotovoltaice de 5 kW, un kit fotovoltaic de 3 kW sau un kit fotovoltaic de 10 kW, pe site-ul nostru gasesti solutia potrivita pentru nevoile tale. 

Fiecare kit fotovoltaic este conceput pentru a oferi performante maxime, utilizand tehnologii de varf de la producatori de top. Gama noastra se integreaza armonios cu diverse tipuri de acoperis, inclusiv tigla ceramica ondulata, tigla metalica, panouri termoizolante si tabla trapezoidala. Astfel, poti opta pentru un model de:

Alege sa lucrezi impreuna cu specialistii Zonetec Solar la proiectele tale fotovoltaice, fie ele de natura industriala sau rezidentiala. Oferim produse de la producatori de top din domeniu (TIER1), de ultima generatie, suport tehnic de specialitate, dar si consultanta in proiectare pentru rezultate sustenabile. Contacteaza-ne si afla toate detaliile de care ai nevoie pentru a demara proiectul tau verde.

Hai să te ajutăm!

Spune-ne cu ce informații te putem ajuta și unul din colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp!

Trimite-ne un mesaj